Volontär

[ är du den vi söker? ]
Vi är alltid i behov av eldsjälar som vill vara med och stötta oss i vårt viktiga arbete. Just nu söker vi dig som kan tänka dig någon av följande roller hos Mentalpiloterna:

Volontärsamordnare

Nu behöver vi någon som kan samordna våra volontärer och hålla koll på vår förening. Känner du dig manad? Maila oss och berätta om dig själv!

Medlemsansvarig

Tycker du om att strukturera och hålla koll på saker? Då kanske du är personen vi söker för rollen som medlemsansvarig! Kontakta oss så hör vi av oss!

Ekonomiansvarig

Är du en naturbegåvning när det kommer till mynt, sedlar och insättningar? Brinner du också för barn och ungdomars psykiska hälsa? Maila oss!

Skicka din ansökan här!

Hur funkar det?

Det är enkelt! Fyll i formuläret ovan och ange vilken position du är intresserad av. Skriv en kort presentation av dig själv och berätta om din tidigare erfarenhet inom området. Om du har några frågor är det bara att ställa dem så återkommer vi så snart som möjligt. Hoppas vi hörs!

Vill du samarbeta med oss?

Som nystartad organisation tar vi tacksamt emot förslag från kreativa volontärer. Har du en idé som du vill dela med dig av? Hör gärna av dig till oss och berätta mer!