Om oss

[ det är vi som är MentalPiloterna ]

Marie Ranshede | Grundare

Socionom. Grundläggande psykoterapiutbildning inriktning KBT. Vidareutbildad inom ACT, Sexologi, IBCT. Driver Samtalsterapeuterna Malmö. Deltidsanställd som skolkurator. Tidigare verksam som familjeterapeut. Erfarenhet inom ideell sektor som volontär. Södra Sveriges första YAM instruktör. Brinner extra mycket för frågan om att inkludera ämnet psykisk hälsa i skolans läroplan.

Här finns en plats för dig!

Arbetet kring barn och ungas psykiska hälsa är i konstant rullning, vilket kräver många hjälpande händer. Kanske är ett par av dessa dina? Vi söker alltid fler volontärer av olika slag, personer som känner sig manade att bidra för en bättre tillvaro för barn och unga. Tryck på knappen här under för att läsa mer om arbetsuppgifter och vilka kompetenser vi är i störst behov av. Vi hörs!

Vilka är vi?

Mentalpiloterna är en Malmöbaserad ideell förening som startades 2017. Vårt mål är att skapa goda förutsättningar för psykisk hälsa hos barn och ungdomar. Föreningen grundades av Marie Ranshede och Sara Hafezi, som båda är KBT-terapeuter med ett stort intresse för psykisk hälsa i relation till barn och ungdomar.

Mentalpiloterna arbetar bland annat för att kunskap om psykisk hälsa ska finnas med som en självklar del i skolans läroplan. Vi vill skapa ökade förutsättningar för barn och ungdomars psykiska hälsa samt ge dem möjlighet att göra sin röst hörd. Detta genom att sprida kunskap utifrån evidensbaserad forskning, skapa opinion, engagera allmänheten och genom att lyssna på barnen och ungdomarna.

Gör skillnad för barn och unga.

[ tillsammans med oss ]

Gör skillnad för barn och unga.

[ tillsammans med oss ]